Ganzenleverpastei snijder
Enlarge

Ganzenleverpastei snijder

Bezorging

4-8 dagen

Snijvlak imitatie marmer, polyethyleen afm. 365 x 270 mm Dikte van de snedes tot maximum 220 mm Hoogte 105 mm maximum Ook geschikt voor het snijden van buches of zachte kazen.

€ 159,

  • Snelle levering uit voorraad
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Gratis levering in de BeNeLux

Beschrijving

Bereiding

  1. Kuis de lever: haal de nerven er voorzichtig uit. Doe de lever in een kom en giet de cognac en porto erbij. Kruid met peper en zout.

  2. Leg aluminiumfolie in een terrinevorm. Leg de gekruide lever in de terrine en druk aan. Vouw de aluminiumfolie dicht.

  3. Zet de terrine in een schaal met warm water (au bain marie). Zet in een voorverwarmde oven van 100°C gedurende 30 min.

  4. Laat hem afkoelen op het aanrecht. Laat vervolgens een nacht rusten in de koelkast

    Ingrediënten

    • 500 gr rauwe eendenlever
    • scheut cognac
    • scheut porto
    • 2 gr peper van de molen
    • 6 gr zout

Specificaties

Artikelnummer
11222015