International hotel - restaurant & catering supplies
Uw winkelwagen is leeg
WATER GLAZEN
83 Producten
Inhoud: 33 cl . Hoogte : 9 cm. Diameter: 7,9 cm. Dit glas is vaatwasmachine bestendig.
Ruskin amber cocktailglas is helemaal trendy en origineel in elk restaurant of bar.
De diepe facetten en het zware gewicht van " Deco " creëren de look en feel van traditioneel geslepen kristal zonder de onbetaalbare investering. Helemaal trendy en origineel in elk restaurant of bar.
De op meesterlijke wijze vervaardigde London-collectie beschikt over een hiball en een tumbler met kenmerkende lijnen met oogverblindende aantrekkingskracht te versterken. Vakkundig gegoten hoogwaardig natron kalkglas. Perfect voor bars en restaurants.
Het populaire Hayworth assortiment is glamoureus, de verticale optiek versterkt deze collectie en geeft de stukken een verbluffende uitstraling. Klaar voor een close-up in elke bar. Perfect voor een verscheidenheid aan cocktails, mixdrankjes en whisky.
Tahoe maakt deel uit van de uitgebreide bekercollectie en belichaamt originaliteit, van de vierkante basis tot aan de zwaar gestructureerde rand. Deze collectie zal zeker indruk maken. Machinegemaakt glas. Perfect voor water, cocktails, sterke drank.....
Diameter 7,5 cm. Hoogte : 10 cm. Kleur blauw. Vaatwasmachine bestendig.
Diameter 7,5 cm. Hoogte : 10 cm. Kleur amber. Vaatwasmachine bestendig.
Diameter 7,5 cm. Hoogte : 10 cm. Kleur smokey. Vaatwasmachine bestendig.
Ø 9,4 cm H 13,6 cm. Speciaal ontworpen voor het elegant serveren van water, wijn frisdrank, cocktails, whisky en meer ......
Ø 9 cm H 12,3 cm. Speciaal ontworpen voor het elegant serveren van water, wijn frisdrank, cocktails, whisky en meer ......
Ø 9,5 cm h 17,7 cm.
Ø 4,8 cm h 5,5 cm.
Ø 7,2 cm h 7,6 cm.
Ø 7,8 cm h 12 cm.
Ø 8,3 cm h 12,2 cm.
Ø 8,0cm h 14,8 cm.
Afm. h 113 x 91 mm. Dit is een luxe collectie, in fijn kristallijn glas, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van horecaprofessionals.
Afm. h 113 x 87 mm. Dit is een luxe collectie, in fijn kristallijn glas, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van horecaprofessionals.